Id-dar > Lingwi oħra > Il-kontenut

L-għażla li jużaw temperatura għolja Tape versatili

Sep 15, 2014

Użu estensiv ta ' tejp b'temperatura għolja: temperatura għolja tat-tejp ħafna varjetajiet; wkoll ħafna intużat fil-produzzjoni elettroniċi; protezzjoni tal-kisi u oqsma oħra; Hawn huwa a introduzzjoni qasira ta ' diversi substrat temperatura tejp.

Teflon tkun a kontra żagarella tat-twaħħil tajba, Teflon tejp tat-Teflon tejp prinċipali qawwiet lixxa dehra. Reżistenza għal reżistenza korrużjoni u temperatura kimiċi u eċċellenti jiżolaw propjetajiet, tintuża ħafna fl-ippakkjar, sħana komposta, termoplastiku, issiġillar, elettriċi u elettroniċi industriji, fejn l-ħtieġa li r-rilaxx ta ' l-insulazzjoni reżistenti għas-sħana tal-Masking tape u partijiet oħra tal-tippejstja, u kienet ripetutament Ippejstja funzjoni. Wara drapp msaħħa bit-Teflon tejp u aktar qawwa għolja karatteristiċi, jistgħu jiġu applikati għal magna tanbur fid-daqs, tqaxxir termoplastiku, eċċ., jista jiġi wżat ripetutament, fa'li biex jissostitwixxu. Jistgħu jitwaħħlu direttament għal varjetà kbira ċatt u regolari uċuħ (bħall-tambur), faċli biex joperaw. Eliminazzjoni ta ' l-isprej tetrafluoroethylene informazzjoni meħtieġa ta ' l-apparat professjonali, proċess speċjali u għandu jiġi ttrasportat lejn l-impjant ta ' ipproċessar li jispeċjalizzaw fir-restrizzjonijiet pittura u oħrajn. Suzhou tajba tas-sħana reżistenza temperatura għolja tejp 1 (użu kontinwu tat-temperatura fuq 260 ℃) anke fil-heater żżejjed jista wkoll ikun sikur li tuża. 2 gagazza kontra viskuż, mdewweb debris ippakkjar tal-film "se ma jeħel mal-heater 3 proprjetajiet insulazzjoni elettrika eċċellenti 4. Istabbiltà ġiri tajba, durabilità, manutenzjoni faċli.

temperatura għolja tal-gost tal-masking tape huwa prinċipalment użat għall-żebgħa ta ' sprej effett protettiv kisi, temperatura 200 grad, għal 30 minuta, it-temperatura attwali ta ' 180 grad. Aċidu, reżistenza tal-korrosjoni, pressjoni għolja, l-ebda residwu bil-kolla. Għall-użu: żebgħa u prodotti oħra, bħalma huma l-maskra ta ' temperatura għolja u insulazzjoni bexx wara isiru mingħajr ma jħallu residwu bil-kolla. Bordijiet taċ-ċirkwiti stampati, komponenti elettroniċi, filwaqt li l-produzzjoni kapaċitur resister fiss; apparat, makkinarju, elettronika u industriji oħra jeħtieġu protezzjoni temperatura għolja paint, temperatura għolja f'polza effett fiss. Bord taċ-ċirkuwitu tal-mewġ istannjar, reflow jew biex jipproteġu is-sit cheat meta stove tal-landa. Tejp GOST naħat hija prinċipalment użata fit-temperatura għolja effett ta ' żebgħa ta ' sprej kisi, temperatura 200 gradi għal 30 minuta, aċidu, reżistenza tal-korrosjoni, pressjoni għolja, l-ebda fdal li teħel l-maskra. L-maskra u l-bexx insulazzjoni u użi oħra fl-elettronika, karozzi, iż-żebgħa u prodotti oħra ta ' temperatura għolja wara magħmula mingħajr ma jħallu residwu bil-kolla. Bordijiet taċ-ċirkwiti stampati, komponenti elettroniċi, filwaqt li l-produzzjoni kapaċitur resister fiss; apparat, makkinarju, elettronika u industriji oħra jeħtieġu protezzjoni temperatura għolja paint, temperatura għolja f'polza effett fiss. Bord taċ-ċirkuwitu tal-mewġ istannjar, reflow jew iqarrqu landa protezzjoni sit stove, il-prodotti ġew iċċertifikati mill-SGS.

Istruzzjonijiet ta ' tejp PI: il-karatteristika l-aktar importanti hija t-tejp tal-poliamide b'temperatura għolja. Tejp PI hija prinċipalment użata fl-industrija tal-SMT, fil-quċċata reflow candle u użat biex jipproteġi l-frotta. Tejp ta ' temperatura għolja, Data tat-teknoloġija: jibbażaw is-substrati Baching (ħxuna): 0.0250mm ± 5% tolleranza adeżivi kolla (ħxuna): 0.035mm ± 5% tolleranza tal-ħxuna totali ħxuna totali: 0.060mm ± 10% tolleranza wisgħa wisgħa: kull ± 0.3 mm % tolleranza Suzhou temperatura għolja tejp li teħel kolla: kulur tal-kulur tas-silikonju (silikon): ambra ambra (te isfar) tat-tensjoni tat-tensjoni: 20kg / 25mm ± 5% tolleranza adeżjoni kolla: 585 ġ / 25mm ± 5% tolleranza tat-temperatura tat-temperatura tar-reżistenza : 300 ℃ jiflaħ vultaġġ insulazzjoni klassi: H (6000 KV) PI tejp applikazzjonijiet: 1, SMT proċess, meta tista tweħħel it-temperatura tal-forn reflow tal-kejl ta ' wajer termokoppja; 2, SMT proċess biex taqbad il-blokka taċ-ċirkwit flessibbli (FPC) fl-imwaħħla fil-post, biex b'hekk l-istampar, it-tqegħid, ittestjar serje ta ' proċessi; 3, jistgħu jintużaw bħala a borża fuq it-tejp ta ' l-insulazzjoni tal-cable; 4, jistgħu jiġu mehmuża mal-konnettur għall-reclaimer tal-SMT, li tinbidel il-folja tal-ħadid; 5, die-iffurmati fi kwalunkwe forma oħra, għal xi għan partikolari.