Id-dar > Lingwi oħra > Il-kontenut

Teflonplade har hvilke fordele

Feb 02, 2018

PTFE plade friktionskoefficient, gode selvsmørende egenskaber, forbedre de operationelle karakteristika sub-skinne, għal inbedre bearbejdning nøjagtighed, għal atlænge levetiden af maskinen guide, maskindrevet rådes til u reducere strømforbruget, så maskinen oliesmøring 30 I så fald er friktionskoefficienten for oliesmøring 0, 03, og tørfriktionskoefficienten er 0.06, kun 1/3 af støbejernsstyringsparret. Og polytetrafluoroethylenplade og støbejerns friktionshastighedskurve er positiv hældning, forskellen mellem den statiske og dynamiske friktionskoefficient er lille, hvilket effektivt forhindrer lav rushed.

Lille slitagemængde, slidpladen er polytetrafluorethylen-baserede 5.6x10cm2min / kg, en PTFE plade af en drejebænk jernbane test ta 'riparazzjoni, den normale drift efter tre måneders slid på fleksibelt bånd <0,03> Sengskinner er intakte.

Høj bindingsstyrke, trækstyrke på 20,9Mpa, forskydningsstyrke> 10MPa, fuldt ud i stand til at opfylde proceskravene. Når forbi dårlig skinne smøring eller chip indtil fremmedlegemet i føringsskinnen friktionsflade stamme, normalt kun anvendes tin-bismuth Loddeplade metode eller en fremgangsmåde til reparation af en fornikling hurtigt, men kan ikke und skå jernbane, eftersom skinnen Wara t-Teflon-pladen er fastgjort, er støbejernsskinnen godt beskyttet på grund af dens selvsmørende egenskaber og den passer til fremmede materialer som chips.