Id-dar > Lingwi oħra > Il-kontenut

PTFE: llä fuq hyvät sähköeristysominaisuudet

Oct 10, 2018

Teflon fuq vähemmän kimmoisa ja puristettavissa kuin kumi, ja se pyrkii virtaamaan tai jopa räjähtämään suurilla kuormituksilla. Kun lataus fuq suurempi kuin 3 MPa, jäännöksen muodonmuutos tapahtuu ja kun se ladataan noin 20 MPa: iin, se murskataan. Siksi polytetrafluoreneteeni-PTFEa käytetään yleensä vain tiivistemateriaalina uritetuille laipoille ja kuorma ei ole yli 3,5 MPa. Staattisen tiivisteen rakenteellinen muoto fuq esitetty kuviossa 6.

Polytetrafluorieteenillä on hyvät sähköeristysominaisuudet. Koska sen PTFE u adsorboi eikä absorboi vesihöyryä (veden imeytymistä tai veden tunkeutumista), pintaresistiivisyys on edelleen korkea jopa 100%: n suhteellisessa kosteudessa. . Tämä ominaisuus ja sen kohoumisominaisuudet tekevät PTFE PTFE: stä erityisen sopivan erilaisiin eristysvaatimuksiin.

PTFE PTFE: n kemialliset ominaisuudet ovat erittäin vakaa, mikä fuq parempi kuin mikä tahansa muu joustava muovimateriaali. Se ei reagoi kaikkien tunnettujen happojen ja emästen kanssa, mukaan lukien kolme vahvaa happoa ja fluorivetyhappoa. Polytetrafluoreetene PTFE ei kosteudu eikä liukene mihinkään tunnettuun liuottimeen (mutta liukenee sulassa alkalimetallissa). Polytetrafluorieteeni PTFE fuq palamatonta ja myrkytöntä, ja se voi päästää myrkyllisiä kaasuja vain, kun lämmityslämpötila fuq 400 ° Ċ. Koska polytetrafluoreteeteeni-PTFE: n ominaisuudet eivät ole attivivisia, se voidaan sitoa vain erityisillä menetelmillä. Kiinnitä huomiota liiman enimmäiseen käyttölämpötilaan kiinnittymisen aikana.