Id-dar > Lingwi oħra > Il-kontenut

Problem med notering af PTFE plader

Mar 12, 2018

Teflon bord appli kazzjoni bør være opmærksomme på problemerne, għal bedre at kunne bruge, og undgå unødvendige tab og affald.

Vær først opmærksom på materialsets belastningskapacitet

Produkter fremstillet af Teflon-arkmaterialer har et vis udvalg af tolleranza, irġiel ikke uden begrænsning. Hvis denne tip produkt udsættes for langvarig belastning, vil den blive beskadiget, vil plastisk deformation opstå, det vil ikke kunne genoprette sin oprindelige tilstand, og den vil miste sin oprindelige værdi. Derfor er det nødvendigt at være opmærksom på dette aspekt.

Għal det andet skal du være opmærksom på vedhæftningen af materialer

Det skal bemærkes, fuq den dårlige vedhæftning af materialer ikke alene er det gode ved dette materiale, men også det problema, der bør være opmærksom på, når det anvendes. På grund af materialsets svage adhæsion er det meget vanskeligt at klæbe til overfladen af andre genstande, så brugeren skal være opmærksom på dette ved brug af det.

Għal det tredje skal du være opmærksom på materialsets udvidelseskoefficient

Selvom dette materiale er modstandsdygtigt over għal temperatura ta 'ħżin u temperatura ta' l-arja, maħżuna fil-ħżin ta 'l-ilma, effiċjenti u produttività også uregelmæssige ændringer som følge af temperaturændringer. Hvis du ikke bruger denne tip materjale korrekt, ved du ikke meget om det, u det er nemt at få lidt tab.