Id-dar > Lingwi oħra > Il-kontenut

Koning tal-plastik

Sep 20, 2017

Heet tat-Teflon "plastik", de vader van fluor hars Roy Prang Specter fl-1936 begonnen milħuqa freon vervangers studeren fl-de Verenigde Staten DuPont, verzamelden sonalizza een aantal tetrafluorethyleen opgeslagen fl cilinders, de voorbereiding voor de tweede ' l-dag op de stap van het esperiment, maar wanneer de volgende dag aan de cilinder klep te openen, maar geen tal-gass overloop, zij dacht djagrammi het een lek, maar bij het wegen van de cilinder, de cilinder en vonden geen gewichtsverlies. Sonalizza zagen de cilinder en vonden veel wit poeder, djagrammi kien polytetrafluorethyleen.

Zij vonden djagrammi de uitstekende eigenschappen van PTFE, kan worden gebruikt voor atoombommen, artilleriegranaten en andere smelt kontra pakking, zodat de technologie heeft geheime ' l-Amerikaanse leger geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Rregolaritajiet het einde van de Tweede Wereldoorlog, alleen te decoderen, en fl-1946 om industriële productie van polytetrafluorethyleen te bereiken.

Ċiniż handelsnaam "Teflon" (teflon), "Teflon", "Teflon", "Teflon" enzovoort. Het wordt gemaakt bieb polymerisatie van tetrafluorethyleen polymeerverbinding, die eenvoudig van constructie milħuqa de formula li - [- CF2 - CF2-] n-, uitstekende chemische stabiliteit, corrosiebestendigheid, hija l-werelds meest corrosieweerstand een van de beste materialen, naast alkalimetalen, chloortrifluoride, CHLOORPENTAFLUORIDE vloeistof en fluor, het vermogen van alle andere chemische stoffen, die koken fl koningswater gesmolten verandert niet van [2], wordt veel gebruikt fl-een verscheidenheid van behoeften zure Alkali en organische oplosmiddelen. Lasbaarheid, hoge viscositeit smering, elektrische isolatie en verouderingsbestendig weerstand, uitstekende hittebestendigheid (langdurige werkzaamheden op positieve temperatuur van 250 °.] C rregolaritajiet min rregolaritajiet [deg.] C 180). Zelf tat-Teflon huwa niet giftig voor de jbaħħru.