Id-dar > Lingwi oħra > Il-kontenut

Teflonplader arbejder i forskellige ætsende medier

Apr 12, 2018

Teflon plade kaldes også Teflon plade Teflon plade er opdelt i typer støbningstryk og drejning. Støbt plade er lavet af PTFE harpiks støbt ved stuetemperatur ved støbeform, og derefter sintret og afkølet. . Teflon brætpris. Drejepladen er lavet af PTFE harpiks ved fuq støbe og derefter sintret og omdannes til et produkt.

1, PTFE plade bruger:

PTFE plade er velegnet til pakninger, tætninger og smørematerialer, der arbejder i forskellige ætsende medier ved en temperatur på ° C ° C. Den bruges også til elektriske isolerende dele, der anvendes i forskellige frekvenser.

2. Teflonpladeudseende:

(1) Farven på pladen er harpiksfarven.

(2) Materialet skal være ensartet i tekstur og glat udseende, u defekter som revner, bobler, delaminering, mekaniske skader og værktøjsmærker må ikke tillades.

(3) Tillader en let skylignende elasticitet.

(4) Det er tilladt f'mhux fil-ikke-metallisk urenhed med de dijametru mill-għajn tal-metall f'għamla ta 'mera li tispiċċa fil-metall ikħal fil-forma ta' dijametru tal-ħġieġa.

PTFE er en af fluorplastene, der almindeligvis anvendes til forsegling. PTFE har kulstofatomer som skelet. Fluoratomerne er jævnt fordelt omkring det og danner in tæt barriere og har derfor meget værdifulde omfattende fysiske og mekaniske egenskaber. Il-PTFE huwa l-korrużjonjiet li huma mtejba u l-mod ta 'l-imbottatura, l-isteril tal-baser u l-oxidanter stærke, u det modstår højere temperaturer. Dens ydeevne overstiger endda glas, keramik, rustfrit stål og endda guld og platin. Det er kendt som "konge af plastik". Kun smeltede alkalimetaller og elementært fluor kan arbejde ved høje temperatura.